golf
zigzaglijn

Zeiltocht in Volendam

Op zoek naar een natuurlijk uitje Volendam op het water? ‘Family fishing trip’ is het leerzame gezins zeiltocht in Volendam.

Heb je zin om eens iets heel anders te doen met het gezin? Ga dan een dagje naar Volendam en boek ‘Family fishing trip’, de meest leerzame en leuke zeiltocht in Volendam, een nieuw avontuur op het water waarbij je alles leert over de geschiedenis van de visserij. Niet in een saai museum, maar aan boord van een echte oude Volendamse logger.

Het opzetten van de ‘Family fishing trip’ is een droom van de Volendamse vissersfamilie Schilder. Geen onbekende naam in Volendam. Johan verwelkomt je aan boord van de VD10. Gedurende de toch ga je echt kijken naar de vangst in de fuik. De palingen worden natuurlijk wel gewoon terug gezet in de vrije natuur. Kapitein Johan vertelt je de meest fantastische verhalen over de visserij in Volendam. Aan boord komen van ‘Family fishing trip’ is een ervaring die je nooit meer vergeet. De familiy fishing trip is de leukste zeiltocht in Volendam en omstreken voor het gezin!

zigzaglijn

Impressie

Translate »